×
×
TRAVELLERSE MAGAZINE
zondag 24 april 2016

5x onbekende eilanden in Europa

Eilanden zijn ontzettend populaire vakantiebestemmingen. We kennen allemaal wel de eilanden zoals Ibiza, Gran Canaria en Kreta. Maar als je even helemaal tot rust wilt komen en wilt genieten van een eiland zonder hordes toeristen om je heen, dan kun je beter één van deze 5 plekken bezoeken!
zaterdag 23 april 2016

5x onbekende steden in Spanje

Spanje is een populaire vakantiebestemming. Elk jaar reizen er zo'n 60 miljoen vakantiegangers naar het land van de sangria en de zon! Sightseeing in Madrid, lekker aan het strand liggen in Barcelona; iedereen kent de grote steden wel. Maar Spanje heeft nog zoveel meer dan de bekendste toeristen attracties. Hier zijn 5 onbekende maar fantastische Spaanse steden die je zeker moet gaan bezoeken:
vrijdag 18 maart 2016

6x bestemming onbekend

Het is natuurlijk lekker makkelijk om elk jaar naar dezelfde campingdisco te gaan waar je weet hoe de schnitzel smaakt, maar 2016 is het jaar van de verrassingsreis. Dé reistrend van nu is de surprisevakantie. Je koffers pakken met bestemming: onbekend. Travellerse geeft je zes redenen om een ticket te boeken naar een plaats waar je nog nooit bent geweest.
vrijdag 4 maart 2016

10x de beste reismuziek

Welke reisgenoot helpt je door de lange wachttijden op het vliegveld heen? Leidt je af als er een praatgraag persoon naast je zit? Stinkt en snurkt niet? Kan je laten lachen en huilen? Maakt een reisbeleving 10x intenser? En helpt je herinneringen terughalen? Muziek natuurlijk. De ideale reisgenoot. Travellerse geeft je een lijst met 10 x onze favoriete muziek voor onderweg:
vrijdag 14 augustus 2015

Roadtrip Nieuw-Zeeland Deel 3

We zijn aangekomen in Christchurch. Morgen begint onze bustour. We vinden het toch best een beetje spannend, met een onbekende groep anderhalve week doorbrengen is toch wel anders dan met z'n drieën.
dinsdag 4 augustus 2015

Roadtrip Nieuw-Zeeland Deel 2

Vandaag zijn we vroeg vertrokken om een tour te maken over The Shire, de filmset waar The Lord of the Rings en The Hobbit zijn opgenomen (ja word maar jaloers). De gids vertelde ons dat de filmset in eerste instantie voor alleen de Lord of the Rings bedoeld was. Nadat het filmen klaar was, werd de filmset afgebroken. Totdat Peter Jackson (de regisseur) in 2011 The Hobbit trilogie wilde verfilmen en weer uitkwam bij dezelfde plek. Omdat deze dus was afgebroken moest ie tot in detail heropgebouwd worden
woensdag 29 juli 2015

Roadtrip Nieuw-Zeeland Deel 1

Na een reis van 40 uur komen Sabine en ik om 6 uur 's avonds aan in Auckland. We worden opgewacht door Laura. Zij heeft hier een halfjaar stage gelopen en gaat met ons over het Noordereiland reizen.